Sup4School

Sup4School doet een sponsortocht tijdens de Elfstedentocht per sup die begin september in Friesland wordt gehouden. Sponsor de rijders die suppen voor kinderen in Uganda die tussen wal en schip dreigen te vallen. Met jouw steun kunnen de suppers voorzieningen voor een middelbare school in Uganda bij elkaar suppen.

Ruim 2 miljoen kinderen in Oeganda zijn één of beide ouders verloren. De organisatie waarvoor we suppen - Child’s Destiny of Hope - (CDHope) werkt in een afgelegen gebied in het oosten van Oeganda, om daar kwetsbare kinderen en hun families te voorzien van zorg, liefde, bescherming, voedsel, een woonplaats, onderwijs en gezondheidszorg. Onze inzet is hen op weg te helpen naar een hoopvolle toekomst en hen te voorzien van kansen en middelen, hen te activeren en te motiveren om zelf aan de slag te gaan en boven de hopeloosheid uit te stijgen.

„Sup4School”

Teams en rijders die nu meesuppen met de elfstedentocht per sup en gesponsord kunnen worden zijn:

Team Sup4School F-One met als suppers:

Het team Sup4School van F-One bestaat uit een fanatieke windsurf/kite/kano/sup crew: Rick Daman, Josine Schmitz, Mara van der Schaaf, Marije den Breems en Stefan van der Kamp.

„Sup4School”

Hoe kan je sponsoren?


Elke rijder supt minimaal een dag van de elfstedentocht. Je kunt per kilometer een bedrag sponsoren of een vast bedrag sponsoren. Met een relatief kleine bijdrage kan je al een groot verschil maken. Zo staat 20 euro gelijk aan een kind in Uganda een maand lang naar de lagere school laten gaan. Voor 30 euro kan een kind in Uganda een maand lang naar een middelbare school. De uitdaging ligt er nu in om de inrichting van een middelbare school bij elkaar te suppen. Er is dringend geld nodig voor o.a. schoolboeken, inrichting en zonnepanelen voor een nieuw te bouwen middelbare school.

Sup4School supt voor een school in Uganda

Support en sponsor de suppers
Sponsorbijdrages kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer 128129956 ter name van St. Childs Destiny of Hope onder vermelding van Sup4School. De stichting wordt door vrijwilligers gerund. Het is een ANBI stichting waardoor giften door de Belastingdienst aftrekbaar zijn verklaard voor de inkomstenbelasting.

Contact


Wil je zelf ook een team beginnen of wil je op een andere manier helpen dan kan je mailen naar supsponsor@gmail.com of bellen met het nummer 06-41057759.